Brioșe

Bună, dragii mei! Pentru astăzi m-am gândit să pregătesc ceva mai special! Brioșe cu fulgi de ciocolată la cuptor! Să începem cu ingredientele necesare pentru această rețetă gustoasă!

  • 300 g de făină
  • 100 g zahăr
  • 75 g de unt
  • 250 ml de lapte
  • 2 ouă
  • 1 pliculeț de praf de copt
  • sare
  • 150 g de ciocolată
  • 12 foi de brioșe pentru tavă

Pentru început, trebuie să mărunțim ciocolata în bucățele mici, apoi avem nevoie de făină, sare, praful de copt și ciocolata mărunțită. Trebuie să amestecăm toate ingredientele menționate mai sus într-un bol. Între timp topim cele 75 g de unt într-o oală. După ce am terminat, spargem ouăle într-un alt bol și le batem împreună cu zhărul, untul și laptele. Acest amestec se amestecă bine, apoi trebuie să îl turnăm peste celelate ingrediente. Din nou trebuie să amestecăm până obținem un amestec cremos. Punem hârtia pentru brioșe în tavă și turnăm aluatul în ele. După aceea trebuie să le introducem în cuptor și să le coacem timp de 30 de minute, apoi totul este gata!

Peste brioșe se poate presăra puțin zahăr pudră!

Poftă bună!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *