Salată de cușcuș

Am revenit cu o nouă rețetă! Sper să vă placă această rețetă!😊👋

Dificultate: redusă      

Preparare: 25 min

Fierbere: 20 min

Așteptare: 5 min

Porți: 2-4

Ingrediente:

  • 150 g cușcuș
  • o ceapă
  • 3 linguri de ulei
  • un ardei gras roșu
  • 2 castraveți
  • 4-5 linguri năut fiert
  • 6-8 roși cherry
  • 357 ml supă de legume
  • Un cățel de usturoi
  • 1\2 lingurițe de coriandru
  • sare
  • piper

Preparare:
1. Într-o tigaie încăpătoare se călește ceapa și, dupa  ce aceasta s-a înmuiat, se adaugă: usturoiul, coriandul, sarea și păiperul. Se lasă 2 min și apoi se toarnă supa. Se pune cușcușul, se amestecă, se acoperă, se trage de pe foc și se lkasă așa 5 min. Apoi cu o furculiță se amestecă pentru a desface cușcușul.
2. Într-un castron se pun castraveți și ardeiul gras tăiate cât mai mărunt, roșiile la fel și cu năutul.
3. Se adaugă cușcușul umflat, se amestecă ușor și se condimentează după gust. Se poate servi imediat după ce l-ați luat de pe foc sau se mai poate servi după ce a stat 30 min la frigider.
Sper că te-am ajutat să faci această rețetă delicioasă! Pa, pa!🙋😻

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *